Erboy Plast...Kaliteli, Güvenli Alışveriş...
Close
Filters
Ara
RSS

Blog yorumlarından '2019' 'Mayıs'

Pvc Boru Çeşitleri

Eski dönemlerde bina içerisindeki pis ve atık su tesisatında pik malzemelerinden yapılmış malzemeler kullanılırdı. Fakat günümüzde geldiğimizde hızla gelişen sanayi alanı ve teknoloji sayesinde pvc (Poli Vinil Clorür) borular kullanılmaya başlanmıştır. Pvc boruların kullanımlarının oldukça önemli kullanım sebepleri ve avantajları vardır. Pik veya beton borulara göre pvc borular ilk olarak ağırlık bakımından oldukça hafiflerdir. Bunun yanı sıra hafifliğine bağlı olarakta işçilik konusunda da zorluk çıkarmazlar. Aynı zamanda kesilmeleri, bağlanmaları kolaydır. Conta ile birleştirilirler. 

Özellikle eski dönem borularında yaşanan en önemli sorunlardan bir tanesi boruların kimyasal maddelere dayanıklı olmamaları idi. Fakat pvc borularda öyle bir durum söz konusu değildir. Elektrik iletmeyen bu borular aynı zamanda kimyasal maddelere karşı da dayanıklılardır. Donmaya karşı dirençlidirler ve paslanma oluşturmazlar. Bunun yanı sıra gürültüyü de en aza indiren pvc boru kullanımı her geçen gün daha da fazla artmaya devam etmektedir. 

PVC BORU ÇEŞİTLERİ

  • PVC Boru
  • PP Boru
  • PE Boru 

Olmak üzere çeşitlere ayrılcan pvc boru çeşitleri arasından seçim yapmak tamamen kullanılacak alana bağlıdır. Bu nedenle her türlü pvc boru tercih edilebilir. Genel olarak kullanım alanları bina tesisatlarıdır. Farklı alanlarda da zaman zaman rastlayabilirsiniz.

 

 

Erboy Plastik, uzun zamandır bu sektörün içerisinde yer almaktadır. Biz firma olarak, çalışma politikalarımızın en başında gördüğümüz kalite ve güvenilirlik ile sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Ürünlerimiz üstün kalite olup pvc boru ve benzer tüm ürünlerimizde uzun yıllar kullanıma uygundur. Bu nedenle maddi açıdan oldukça büyük olumluluk sağlar. Ürünlerimiz hakkında bilgi almak için bizlerle iletişime geçebilir veya;

Sitemizin içerisindeki ürünleri inceleyebilirsiniz.

Pvc Boru Kullanımı Pvc boru (yani polivinil klorür), yapılardaki atık suların şebeke ortak kanalizasyonlarına sağlıklı ve temiz bir biçimde atılabilmesi amacı ile kullanılmaktadır. Evlerimizde veya iş yerlerimizde zamanla oluşan, tuvalet, banyo, mutfak gibi alanlarımızda kullandığımız atık suların şehir kanalına nakli için pvc boru kullanmaktayız.