Erboy Plast...Kaliteli, Güvenli Alışveriş...
Close
Filters
Ara
RSS

Blog yorumlarından '2021' 'Ocak'

Kaliteli PVC Boru Nasıl Olmalı?

 

Günümüzde yeni lüks yapıların hızlı bir şekilde artmaya başlaması ile birlikte bina içerisinde kullanılan malzemelerin de belirli bir oranda kaliteli ürünler olması kaçınılmazdır. PVC borular da bu ürünler arasında olan ve yapılar içerisinde kullanılan yeni nesil ve kaliteli olanlarından bir tanesidir. Kanalizasyon, atık su, temiz su ve benzeri tüm borular PVC olarak üretilmektedir. Peki PVC boruyu diğerlerinden ayıran özellikleri nelerdir ve kaliteli PVC boru nasıl olmalı?

 

Uzman Ekibimizden Destek Alın  

0212 628 96 97

 

Özellikle günümüzde nüfus artışı ile birlikte ülkemizde bir çok yeni yapı özenle hizmete açılmıştır. Bu yapıları genellikle diğer yapılardan ayıran durum eskilerinden daha güvenilir yapıda, daha sağlam ve zeminleri aynı sağlamlıkta inşa edilmesi ve sunulmasıdır. Genel olarak eski zamanlarda yapılan ve içerilerinde kullanılan aynı zamanda yapım aşamasında yer alan ürünlerin genel olarak kalitesiz olması dolayısıyla binalar kolaylıkla zarar görebilecek duruma gelebiliyordu.

Özellikle mutfak, banyo, tuvalet ve bahçelerimizin sulama sistemlerinde kullanılan PVC borular, farklı genel alanlarda da sürekli olarak sık bir şekilde kullanılmaktadır. PVC borunun bu alanlarda tercih edilmesinin en büyük sebebi, arıza çıkarma oranının en düşün boru olması sebebidir. Bu nedenle oldukça sık bir biçimde kullanılmaktadır. Bir çok değişik çeşidi bulunan bu boru türlerinin çok daha fazla kullanılması ve yaygınlaşmasının asıl sebebi ilk olarak diğer borulara oranla çok daha hafif bir yapıda olmasıdır.

Diğer borular ise ağırlık konusunda genelde sınıfta kalarak buna bağlı olarak çoğunluk ile bazı arızalara sebebiyet verebiliyorlardı. Fakat PVC boru kullanımında böyle bir problem yoktur. Kaliteli olmaları ve uzun vadeli kullanım imkanı sunmaları bu denli sık kullanılmalarının en önemli sebeplerindendir.

 

 

PVC Boru Fiyatları

PVC boru fiyatları genel olarak boruların çaplarına göre değişkenlik gösterebilirler. Kullanılacak olan alana göre uzunlukları değişeceğinden genel fiyatları da değişkenlik göstermektedir. Fiyat araştırması yaparken ya da PVC boru üretimi gerçekleştiren firmalar arasından seçim yaparken mutlaka uzun süreli kapsamlı araştırmalar yapmalı ve ona göre hareket etmelisiniz.

 

 

Kaliteli Streç Film Nasıl Olur?

Kaliteli streç film hakkında bilgi sahibi olmak isteyen ve streç film seçerken nelere dikkat etmesi gerektiğini öğrenmek isteyen çok sayıda insan bulunmaktadır. Günlük hayatın ve iş hayatının olmazsa olmazı olarak görülen ve sıkça kullanılan streç filmler kaliteli ve sağlıklı bir yapıya sahip olunca uzun süreler boyunca kullanılmaktadır.

 

Uzman Ekibimizden Destek Alın  

0212 628 96 97

 

Her alanda kullanılan ve işe yarayan streç filmler kaliteli ve sağlıklı olan seçeneklerden tercih edilmesi gerekmektedir. Günümüzde kullanım oranı daha da artmış olan streç filmler seçilirken dikkat edilmesi ve üzerinde durulması gereken birtakım hususlar bulunmaktadır. Sağlık açısından ve kullanım açısından mükemmel sonuçlar için dikkatli bir seçim yapılması oldukça önemli bir faktördür.

 

 

Kaliteli Streç Film Seçiminde Dikkat Edilecekler

Kaliteli streç film tercih ederek ürünlerini sağlıklı bir şekilde bir arada tutmak isteyen kişilerin dikkat etmesi gereken birtakım hususlar bulunmaktadır. Taze ve düzenli olarak kalmasını istediğimiz ürünleri streç film ile kaplayarak daha uzun ömürlü bir kullanım elde ederken aynı zamanda koku yayılmasının da önüne geçilmektedir.

Kişiler sadece yemeklerini daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde tutmak için streç film kullanmak istiyorlarsa ortalama bir kalınlıkta ve tabağı kavrayacak boyutlarda bir streç film tercih etmesi gerekmektedir. İnce dokusu olan streç filmler tam koruma sağlamazken çok kalın olanların da hava ile teması kestiğinden çürümeye yol açacaklarının bilinmesi gerekmektedir. Fabrikalar ve daha geniş kullanım hizmeti bekleyen ortamlarda ise streç seçiminde dikkat edilmesi gereken daha farklı ve belirleyici öncüller bulunmaktadır.

Makine İleStreçlemenin Avantajları

Kaliteli streç film tercih ederek fabrika iş yeri gibi ortamlarda geniş çapta kullanılacağından makine ile streçleme yapılmaktadır. İş gücü maliyetini sıfıra düşüren bu yöntemin sağlamış olduğu birtakım avantajlar bulunmaktadır. Makine ile streçlemenin sağladığı avantajlar genel olarak şu şekilde sıralanabilmektedir:

  •          Zamandan tasarruf için en güzel sonuçları doğurur
  •          Daha hesaplı ve minimal düzeyde bir kullanım imkanı sağlar
  •          Güvenli ve doğru bir ambalajlama işlemidir
  •          Aynı gerginlikte sararak uzamadan tasarruf ederek güvenli bir ambalajlama işlemi gerçekleştirir.