Erboy Plast...Kaliteli, Güvenli Alışveriş...
Close
Filters
Ara
RSS

Blog yorumlarından '2019' 'Ağustos'

PPRC Boru Nedir? Avantajları: Uzun Ömürlü Tesisat Çözümleri PPRC, Polipropilen Random Copolymer'in kısaltmasıdır ve PPRC borular, bu türden bir polimer kullanılarak üretilen boru tesisat sistemleridir. Biz, bu malzemenin avantajlarını ve teknik özelliklerini tesisat çözümlerindeki önemine göre inceliyoruz. PPRC borular, yüksek termal stabiliteye ve kimyasal dirence sahip olduğundan, özellikle sıcak ve soğuk su tesisatlarında tercih edilmektedir.
Atık Sudan Nasıl Kurtulursunuz?

Atık su tesisatı aslına bakarsanız oldukça önemli bir husustur. Genel olarak yeni nesil binalarda üstün düzey yapılandırmalar kullanılırken atık su tesisatı atlanabilmektedir. Halbuki işin en önemli kısımlarından bir tanesi de budur. Atık su tesisatı denildiğinde aslında kullanıcıların merak ettiği ortak tek bir soru vardır; Atık sudan nasıl kurtulursunuz.

ATIK SUDAN NASIL KURTULURSUNUZ?

Atık su, bir çok alanın kabusu gibidir. Bulunduğu her gün daha fazla mikrop salgılamaya başlar ve bu çok kötü sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle eğer bir alanda atık bir su birikintisi mevcut ise derhal en hızlı şekilde bulunan alandan dışarıya tahliye edilmesi gerekmektedir. Bunun için tabii ki el ile müdahale tavsiye edilen tahliye biçimi değildir. Bunun için bazı malzeme ve materyaller mevcuttur. Ayrıca tamamen profesyonel ekipler tarafından bu düzenekler kurulmalı ve işlem gerçekleştirilmelidir. Peki bu işlem nasıl yapılır. Hadi şimdi atık sudan nasıl kurturulursunuz ona geçelim; 

 

 

ATIK SU TAHLİYESİ NASIL YAPILIR? 

 Atık su tahliyesi için bazı borular gerekmektedir. Bu borular tamamiyle bu iş için yapılan borulardır. Borular atık suların bulunduğu alana yerleştirilerek vakum yardımı ile bazı boru bağlantılarından çıkarılması gereken yere çıkarılarak, atık su tahliyesi gerçekleşmiş olur. Bu boruların suları nasıl tahliye edeceğini ve bu boruların nasıl kullanılacağını tamamen bu işi yapan ustalar bilmektedir. 

Bazı bilinçsiz atık su tahliyesi sonucunda işler daha da kötü bir hale gelebilir. Bu nedenle tamamen profesyonel bir el tarafından yapılmalıdır. Bunun için de plastik boru işi yapan şirketler ile anlaşabilirsiniz. Atık su tahliyesi fiyatları genel olarak tahliye edilecek suyun fazlalığı ve suyun kirililik derecesi gibi hususlar karşısında değişebilir. Bunu tamamen bu işi yapacak olan firma belirlemektedir.