Erboy Plast...Kaliteli, Güvenli Alışveriş...
Close
Filters
Ara
RSS

Blog yorumlarından '2020' 'Kasım'

Pimaş Boru

Pimaş boru ne işe yarar? Sorusunun cevabı pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. Halk arasında pimaş boru olarak geçen bu boruların asıl adı PPRC’dir. Plastik boru ve parçaları da olarak bilinen bu borular lokomotif sektör olan inşaat sektöründe yaygın olarak kullanılmaktadır. Son derece hafif olan bu boruların iç yüzeyleri tamamen pürüzsüzdür. Kurulumu kolay olan borular hijyenik ve son derece parlaktır. Pimaş boru ne işe yarar? Sorusunun cevabı ise şebeke suyunun bina içine gelmesi ve atık suların da bina dışına çıkarılmasıdır. Kimyasal tehlikelere ve ısıya karşı direnci yüksek olan bu borular tüm bu avantajları sayesinde geniş bir kullanım ağına sahiptir.

 

Uzman Ekibimizden Destek Alın  

0212 628 96 97

 

Pimaş boru ne işe yarar? Geniş bir kullanım ağına sahip olan bu borular banyo, tuvalet, mutfak gibi ortamlardan kanalizasyon hattına giden boruları ifade etmektedir. Üretimleri PVC adı verilen malzemeden yapılmaktadır. Pimaş Boru Ne İşe Yarar? Sorusunun cevabını maddeler halinde şu şekilde sıralayabiliriz;

  •          Kablo koruma izolasyonu
  •          İçme suyu şebekesi
  •          Tahliye kanalları
  •          Zirai sulama şebekeleri
  •          Kanalizasyon şebekeleri
  •          Sanayi tesisleri
  •          Yüzme havuzları
  •          Atık su şebekesi

Gibi farklı ortamlarda kullanılabilmektedir. Ortak bir amaca hizmet eden bu borular son derece dayanıklı ve mukavemetli olduğu için tercih edilirken aynı zamanda boru ihtiyacına karşı pratik ve ekonomik bir seçenek de oluşturmaktadır.

 

 

Firmamız tarafından yüksek kalite standartlarında imal edilen Pimaş Boru Ne İşe Yarar? Sorusunun cevabını verdikten sonra bu boruların özelliklerinden söz edebiliriz. Isı ve ses yalıtımı sağlayan bu borularda çap bükülme esnasında kaynağa dair parçalar meydana gelmemektedir. Çevre dostu olan bu borular kimyasal maddelere karşı da direnç göstermektedir. İç yüzeyleri parlak olan bu borular dayanıklıdır ve korozyon riski de bulunmamaktadır. Pimaş Boru Ne İşe Yarar? Sorusunun bir cevabı da aynı zamanda bu boruların suyun kimyasal yapısını bozmamasıdır. Koku, tat ve renk değişikliği olmadığından dolayı tercih edilen bu borular kurulum ve montaj aşamasında da kullanıcısına %70 oranında tasarruf sunmaktadır. Sizler de farklı kalınlık ve uzunluklara sahip olan bu boruları firmamızdan temin edebilirsiniz.