Erboy Plast...Kaliteli, Güvenli Alışveriş...
Close
Filters
Ara
RSS

Blog yorumlarından '2020' 'Ağustos'

Atık Su Borusu Ve Temiz Su Borusu Kullanımı

Atık su borusu ve temiz su borusu kullanımı her bina altyapısında mevcut durumdadır. Suyu ve su buharını bir yerden belirli bir noktaya aktarmaya yarayan borulara temiz su borusu adı verilir. Aksi şekilde atık suları alıp bina alt yapısından atan boru çeşitlerine de atık su borusu denir. Bir yapıdaki su kullanımı, atık ve temiz olarak ayrılmadığı taktirde yapıda hepimizin bildiği üzere sorunlar meydana gelir.

 

Uzman Ekibimizden Destek Alın  

0212 628 96 97

 

Kaliteli su boruları

Yeni boru çeşitleri eski boru çeşitlerine göre daha modern, daha dayanıklı ve daha uzun ömürlüdür. Özellikle yapılarda kullanılan yeni boru çeşitlerinin dış veya iç etkenlerden etkilenip tahrip olmaması en önemli hususlardan bir tanesidir. Bu nedenle su borusu seçerken kalite husus göz önünde bulundurulmalıdır. Günümüzde bu anlamda en çok kullanılan borulardan bir tanesi pprc borudur.

Pprc su borusu yüksek dereceli ısıya ve tüm kimyasal maddelerin meydana getirebileceği olumsuz etkilere karşı oldukça duyarlı ve dayanıklı olan bir boru türüdür. Uzun vadede hasar almaması ve uzun yıllar kullanım sağlaması sebebi ile en sık kullanılan boru çeşitlerindendir.

 

 

Birçok değişik çeşidi bulunan su borusu türlerinin çok daha fazla kullanılması ve yaygınlaşmasının asıl sebebi ilk olarak yeni nesil olarak tabir edebileceğimiz diğer borulara oranla çok daha hafif bir yapıda olmalarıdır. Diğer borular ise ağırlık konusunda genelde sınıfta kalarak buna bağlı olarak çoğunluk ile bazı arızalara sebebiyet verebiliyorlardı. Fakat yeni nesil su borusu kullanımında böyle bir problem yoktur. Pprc su borularının oldukça fazla avantajı vardır. Fiyat olarak da performans olarak da diğer borulardan daha iyi bir konuma sahiptirler.

Atık ve temiz su borusu olarak kullanılabilen bu boru çeşitlerinin fiyatları boruların türlerine göre değişmektedir. Firma olarak borularımızın her biri son kalitede ürünlerdir ve uzun vadede zarar görmeleri oldukça zordur. Buna karşılık oldukça zahmetli olan yapı borularının değiştirilmesi işlemi ile de karşı karşıya kalmanız gerekmez. Fiyat ve detaylı bilgiler için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.