Erboy Plast...Kaliteli, Güvenli Alışveriş...
Close
Filters
Ara
RSS

Blog yorumlarından '2021' 'Kasım'

Neden Kaliteli Boru Kullanmalıyım?

Değişen yaşam standartları ve gelişen teknoloji ile beraber lokomotif sektör olarak bilinen inşaat sektörü de büyük bir dönüşüm içindedir. Hizmet aralıkları, ustadan kalfaya, mühendisten teknisyenlere kadar ekip olarak sunulur. Sektörde sıkça sorulan neden kaliteli boru kullanmalıyım sorusuna karşılık boruların öneminden bahsetmesek olmaz.  Yalıtım ve sessizlik gibi hususların ön planda yer aldığı günümüz projelerinde inşaat alanının önemi beraberinde boruların önemini de getirdi. Borular, iç katmanlarında pislik biriktirmeyen yapıda ve pürüzsüz imalata sahip olanların orta bölümlerinde sessizlik özelliği açısından bazı katkı maddeleri eklenir. Dış alanlarında boruların herhangi bir darbe karşısında zedelenme yaşamaması için U-PVC tercih edilir. Bu borular sessizlik özelliğiyle ek parçalardan bir araya gelir.

 

Kaliteli Boru Üretimi

 

Neden kaliteli boru kullanmalıyım? Sorusuna öneri olarak HDPE borular sunulabilir. Kimyasala olan dirençleri ve çatlak ilerlemeye olan dirençleri oldukça yüksek yapıdadır. Günümüzde beton, çelik, gıda ve Pvc Boru gibi alternatifleri yerine üstün özellikleriyle ilk sırada yer alır. Normal şartlarda 50-100 yol arasında servis ömrüne sahip olan HDP borular, genel garanti süreci olarak 50 yıla dahil alternatif servis hizmetleri de sunulur.  Yorgunluk dirençleri oldukça yüksek olan bu ürünler, hammadde yoğunluğunun düşük oluşu malzemeyi hafifleştirerek kolay taşınabilir olmasını sağlar. Sarsıntı, titreşim ve hatta deprem gibi olaylar karşısında esnek yapıları sayesinde minimum bir etki sunar.

 

 

Boruların Özellikleri ve Yapısı

 

Bir başka açıdan inceleyecek olursak eğer Neden kaliteli boru kullanmalıyım? Sorusuna ergonomik ve uzun ömürlü olması açısından değerlendirildiği yorumu yapılabilir. Pek çok kullanım amacına hizmet eden borular, tüm alandan en maksimum fayda için hizmet sunar. Burada aslında en önemli nokta hangi amaç için kullanılacağının belirlenmesidir. Belirlenen amaç doğrultusunda pozitif ve negatif yönler değerlendirilerek bir yorumda bulunulabilir. Tabi artık gelişen teknoloji sayesinde pek çok şey daha kolay elde edilebilir durumda. Ürün özelliklerini tek tıkla elde edebilir, geniş bilgi sahibi olabilirsiniz. Tüm ihtiyaçlarınıza yanıt olan firmamız, müşteri memnuniyeti hizmet anlayışı ile sizlere sorunsuz hizmet sunar. Bizimle iletişime geçerek konu hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.